Ons team

Voorzitter

Hinke

Hoi! Ik ben Hinke Blonk, 16 jaar en kom uit Wageningen. Expeditie Malawi wordt een prachtig avontuur met super leuke en enthousiaste mensen. Ik vind naastenliefde heel belangrijk, in het team, maar vooral in Malawi.

 

Secretaris + projectplan

Eline

Ik ben Eline. Van jongs af fascineren reizen en andere culturen mij. Expeditie Malawi biedt mij de mogelijkheid om deze passie te combineren met het uitdragen van naastenliefde en het ontmoeten en bemoedigen van mensen. Samen met dit leuke team kijk ik heel erg uit naar de reis naar Malawi en het traject wat hieraan voorafgaat!

Penningmeester

Luca

Ik doe mee aan Expeditie omdat ik graag met mensen van een hele andere cultuur in contact wil komen en om met deze mensen over het geloof en hun ervaringen te praten. Mijn verlangen is om iets van Gods liefde uit te stralen naar de mensen in Malawi. Ik verwacht dat we dit jaar heel veel zullen leren!

Voorzitter actieteam

Silke

Ik wil andere mensen graag helpen en hoop wat te kunnen betekenen voor de mensen in Malawi. Daarnaast denk ik veel te kunnen leren door bewust mee te maken hoe het leven in een ontwikkelingsland is.

Actieteam

Taina

Ik wil graag met de expedite mensen helpen en ontmoeten die leven in een andere cultuur dan ons. Ook lijkt het me fantastisch in een team zoiets moois neer te zetten!
Ik heb super veel zin in dit jaar!

Actieteam

Corieke

Ik doe mee met expeditie Malawi om mezelf in te zetten voor anderen die dat nodig hebben en ik zou op deze manier graag iets willen uitdragen van mijn geloof.


Actieteam

Maud

Ik doe dit jaar mee aan expeditie om me bewust te worden van de omstandigheden op andere plekken in de wereld. Ook hoop ik samen met het team veel geld op te halen om de mensen in Malawi te helpen. Ik heb enorm veel zin in dit jaar!Actieteam

David

Door mee te doen aan de expeditie hoop ik dat ik wat kan beteken voor mensen die het minder hebben dan ik!

Actieteam + projectplan

Eljakim

Op jonge leeftijd wilde ik “zendeling” worden. Buitenland en mensen helpen trokken mij sterk aan. Toen ik dan van de expeditie hoorde was ik bijna meteen om, ik moest mee. Ik wil graag mee omdat ik een steentje wil bijdragen in de wereld; alle kleine beetjes helpen! Natuurlijk spelen er ook leerfactoren mee, de cultuur, de economie en de integratie van een land. En deze keer is dat het ‘’supermooie’’ Malawi.

PR

Emma

Hoi! Ik ben Emma, en dit jaar mag ook ik mee op expeditie naar Malawi! De reden dat ik graag mee wilde is omdat ik het heel belangrijk vind om naar onze medemens om te zien en hen te bemoedigen en helpen waar we kunnen. Hier wil ik me graag voor inzetten en ik heb dan ook heel veel zin in het komende jaar!

notulist + PR

Rein

Mijn naam is Rein, ik ga mee op expeditie vanwege de geweldige ervaring. Het samen optrekken als groep om geld op te halen voor het goede doel, het organiseren van activiteiten en het inzetten voor het uiteindelijke doel hoopt de grootste ervaring van (mijn nog jonge) leven te worden!

PR: website

Suryani

Door mijn deelname aan Expeditie hoop ik mijn wereldbeeld te veranderen en een luisterend oor te zijn voor de mensen in Malawi. Ik heb heel veel zin om samen met de geweldige teamleden van het expeditieteam deze reis voor te bereiden en te maken!


Coach

Meneer van Tuyl

Ik vind het een voorrecht jongeren te zien groeien in hun geloof, verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen om de gestelde doelen te halen.

Coach

Meneer de Visser

Ik wil leerlingen begeleiden in hun reis door Gods grote en veelkleurige wereld.Coach

Mevrouw van den Brink

Het is nu al een feest om te zien hoe deze jongeren hun talenten en enthousiasme inzetten om een project op poten te zetten om de mensen in Malawi een hart onder de riem te steken.

 

Coach

Mevrouw Krooneman

Ik vind het een voorrecht om betrokken te zijn bij dit project, waarbij leerlingen samen hun talenten inzetten en verder ontwikkelen om, vanuit het geloof in God, zichzelf en de ander te verrijken.