The Challenge

Donderdag 29 november was het dan zover: ‘The Challenge’! We hadden hier met het hele team al een aantal weken naar uit gekeken, vooral omdat we niet wisten hoe het zou uitpakken. Dit jaar was namelijk het eerste jaar dat ‘The Challenge’ plaatsvond, want vorige jaren werd er altijd een actiedag georganiseerd voor de onderbouw. Helaas kon deze dit jaar niet plaatsvinden, dus wilden wij een andere activiteit voor de onderbouw organiseren. Het duurde even voordat we iets leuks hadden bedacht, maar na een vergadering hard nadenken waren we eruit: dit jaar zouden we ‘The Challenge’ organiseren voor de onderbouw.

Dit was het plan: leerlingen uit klas 1&2 zouden een dag lang allemaal leuke challenges uitvoeren. Sommige challenges hadden ook nog eens iets te maken met Malawi, waardoor de vibe er echt in zou komen. De leerlingen zouden in de week voor ‘The Challenge’ langs familieleden, vrienden, buren etc. gaan, om deze te vragen hen te sponsoren voor de challenges die zij op de dag van ‘The Challenge’ zouden voltooien. Ook hadden we leuke prijzen. De leerling die het meeste geld had opgehaald zou 2 vrijkaartjes ontvangen voor het pretpark Walibi. Verder hadden we een cadeaubon voor de snackbar als 2e prijs en een aantal kortingskaartjes voor het pretpark Hellendoorn voor de andere leerlingen die meededen.

De opkomst van ‘The Challenge’ was iets minder dan we hadden verwacht, maar toch hebben we een bedrag van wel €301,05 opgehaald! Hier willen wij alle deelnemers enorm voor bedanken! Het was een heel gezellige dag, en wat was het leuk om alle leerlingen kikkersprongen te zien maken, achteruit te zien lopen door de gang en allerlei andere te gekke challenges te zien uitvoeren!

Maud

Geef een reactie