Teambuilding

Vrijdag 25 januari was het eindelijk zover: de 2e teambuilding! We hadden er allemaal een lange tijd naar uitgekeken, maar na het lange zwoegen in de toetsweek was het dan eindelijk zover. We hadden geregeld dat we konden overnachten bij de opa & oma van Hinke in Wageningen. Het beloofde een leuke avond te worden!

Na de vergadering van die vrijdag besloten we om alvast met zijn allen te gaan maccen. We hadden ’s avond namelijk nog een oudleerlingenavond op het programma staan, waar we bij moesten zijn. En om een knorrende maag tijdens de gesprekken te voorkomen, moet er gegeten worden, toch? Het was nog wel een hele puzzel voordat we daadwerkelijk konden gaan fietsen. Sommigen waren die ochtend namelijk met de trein of auto naar school gekomen, waardoor zij geen fiets bij zich hadden. Maar na een hele puzzel van wie er bij wie achterop ging zitten, konden we eindelijk gaan. Na de oudleerlingenavond was het eindelijk zo ver. We gingen met zijn allen (in de auto) onderweg naar Wageningen, om hier de nacht te spenderen. Op het programma stonden een aantal erg leuke dingen, zoals een aantal dates, een maskertje opdoen met zijn allen, een spel spelen en vooral relaxen.

Het was een erg gezellige avond, waar we elkaar allemaal beter hebben leren kennen van verschillende kanten. Ook hadden we allemaal lekkere snacks (credits naar King-frituur David), overheerlijk!

Het was dan ook jammer dat we de volgende dag weer afscheid moesten nemen van elkaar, we hadden het zo gezellig gehad! Maar niet getreurd, over minder dan 3 maanden zitten we al in Malawi en hebben we 10 dagen om elkaar en de omgeving van Malawi beter te leren kennen!

We kijken er allemaal enorm naar uit, en we hopen dat u er door middel van het lezen van de blogs ook naar uit begint te kijken!

Maud

Dit bericht heeft 1 commentaar

  1. Annie Versteeg

    Wat een prachtig stel mooie jonge mensen zijn jullie.
    En wat een kans krijgen jullie om de blik op Gods schepping te verbreden!
    We wensen jullie een prachtige tijd toe in Malawi.

Geef een reactie