Op de radio!

Op de radio!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:pr
  • Bericht reacties:1 Reactie

Op maandag 10 december vertrokken ik (Rein) en Maud door de kou en regen naar Renswoude, daar hadden we namelijk een heel erg leuke afspraak. We waren namelijk te gast in de avondshow van radio host Gerjan Cluistra op Midland Fm. We hebben daar mogen vertellen over de expeditie en alle doelen daar. Het was een hele ervaring om op de echte radio te mogen zijn.

Alle knopjes, microfoons, koptelefoons en de programma’s die er worden gebruikt geven je echt een beeld in hoe een radioprogramma dan echt gemaakt wordt. De uitzending ging heel erg goed, we hebben een ruime 20 minuten met Gerjan mogen praten en het publiek van de radioluisteraars mogen halen.

Na de uitzending kregen we de uitnodiging van Gerjan om vlak voor de lessenmarathon ook langs te komen bij Stilok Fm, de lokale radiozender. Na wat contact kwamen we woensdagavond 19 december op uitnodiging aan bij de radio.

Ook deze woensdag gingen Maud en ik naar de studio waar we hebben mogen vertellen over de activiteiten, de acties en bovenal: de lessenmarathon. We konden vertellen over de workshops, de leraren en de plannen die we hadden voor de lessenmarathon (lees de blog over de lessenmarathon om te lezen hoe het is verlopen).

Na de lessenmarathon hebben we nog twee keer telefonisch contact gehad met zowel Stilok als Midland. Op zondagmiddag werd onze opname van woensdag nog een keer afgespeeld op Stilok en belde ik vervolgens met Stefan om te vertellen hoe de lessenmarathon was gegaan en hoeveel we er mee opgehaald hebben. Op de dinsdag hebben we nog met Midland Fm gebeld (dit interview is bij de blog te vinden!). Opnieuw mochten we het radiopubliek vertellen over ons avontuur en de lessenmarathon.

Het was voor mij de eerste keer om op de radio te zijn. Het is een hele ervaring om in een echte studio te zitten en te praten met een presentator over ons project. Op deze manier bereiken we toch hopelijk mensen in de omgeving mensen die zo iets te horen krijgen over onze activiteiten.

Volg ons ook zeker op onze sociale media en bekijk de website om te weten wanneer we de volgende keer te beluisteren zijn!

-Rein

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie