Je bekijkt nu Teambuilding 25-26 oktober 2018

Teambuilding 25-26 oktober 2018

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:teambuilding
  • Bericht reacties:3 Reacties

Op 25 oktober was het dan eindelijk zover, ons eerste nachtje teambuilding! Met (bijna) het hele team hebben we een nachtje bij een van de expeditieleden thuis geslapen. Dit doen we om zo samen een hechter team te worden en samen toe te leven naar de reis.

Op een regenachtige donderdagavond begon de teambuilding. Nadat de tent (u leest het goed;)) was opgezet, gingen we met z’n allen friet eten. Tijdens het eten hebben we allemaal een beetje bijgepraat. Hierna hebben we samen een stukje gewandeld.

Toen we terugkwamen van het wandelen zijn we gaan speeddaten. De bedoeling was dat je iedereen ongeveer 5 minuten zou spreken. Door iedereen eventjes gezellig te spreken leer je elkaar toch ook weer net iets beter kennen.

Uiteindelijk kwamen we aan bij dé grote uitdaging van deze teambuilding. We moesten het voor elkaar krijgen om met z’n elfen in één tent te passen. Ondanks dat het laat en donker was en het ruimtelijk inzicht dus bij de meeste mensen een beetje ontbrak, is het ons uiteindelijk gelukt om allemaal ons plekje te bemachtigen. De een lag er weliswaar iets comfortabeler bij dan de ander, maar uiteindelijk is het iedereen gelukt om in ieder geval zijn of haar ogen dicht te doen (of slapen gelukt is, is weer een ander verhaal). Wel voelden we, doordat we met z’n allen zo dicht bij elkaar lagen, iets minder van de kou.

’s Ochtends hebben we, om de teambuilding af te sluiten, met het team gezellig ontbeten. Ondanks dat we allemaal nog een beetje slaperig waren, hebben we heerlijk gegeten. Na het ontbijt hebben we allemaal onze spullen gepakt en was het helaas alweer tijd om terug naar huis te gaan.

Ondanks de, voor sommige wat oncomfortabele nacht, hebben we het allemaal heel gezellig gehad met elkaar. Het was zeker een geslaagde teambuilding en we kijken uit naar de volgende keer!

– David

 

Dit bericht heeft 3 reacties.

Geef een antwoord